Article
-

Article Information
Title-
Comments
Patrick van Bergen (Site Editor) notes:
Recent comments

Peter on Guestbook   (16 May 2018, 20:22)

Voorlopige probeer ik de blog voort te zetten op een forum, Ezzulia. Dat is een Nederlands forum voor lezers. Striplezers zijn er niet veel bij, maar ze hebben wel een afdelling "Graphic novel", en aangezien Andreas niet in de categorie Suske & Wiske valt, is daar denk ik wel iets mee te doen. De link ernaar is http://www.ezzulia.nl/forum/viewforum.php?f=188 In zekere zin kan ik het daar beter doen dan met die blogs: ik kan namelijk discussiedraden over een bepaald onderwerp maken. Anderzijds ben ik toch een handige mogelijkheid kwijt om links te leggen naar andere sites. Voorlopig blijft het dus een experiment.

Peter on Guestbook   (16 May 2018, 08:27)

Beste Patrick, Dank je wel voor mijn bezoek op mijn blog over Andreas. Ik zal die waarschijnlijk wel op een of andere manier voortzetten. Al het materiaal dat ik ervoor nodig heb, staat ondertussen op mijn computer. Ik weet alleen nog niet precies hoe ik het ga aanpakken. WordPress is op zich geen slecht systeem, maar de hele lay-out gaat er verloren, en het eindresultaat ziet er kaal en leeg uit. Daar moet ik dus iets aan doen, maar dat kost allemaal tijd. Daardoor heb ik de Andreas-blog nog niet overgebracht, En eigenlijk mag ik het niet te lang uitstellen, want anders kan ik geen redirect instellen. Grrr.... Lastig. De "Waalse blog", zoals ik die noem, en die op http://andreas.skynetblogs.be/ staat (stond), heb ik ook met een webgrabber gedownload. Dat betekent echter alleen maar dat hij nu op mijn pc staat. Aangezien die blog niet van mij is, kan ik hem niet migreren. Ik heb ooit eens kort contact gehad met de eigenaar ervan. Hij had er zich een paar maanden mee beziggehouden, en is de toegangscodes verloren. Dus die blog is niet te redden. En zo zullen er wel meer zijn. Er zijn ook al heel wat websites over Andreas verloren gegaan. Van mijn 9 blogs ben ik ook niet van plan om ze allemaal om te zetten. Sommige waren eigenlijk alleen nog maar een kopie van mijn andere blogs. Nou ja, we zien wel. Ik wil je ook nog bedanken voor je website over Andres. Die blijft het beste dat er over Andres op het net te vinden is.

arpete127 on Guestbook   (26 June 2017, 16:53)

the lastest news from Andreas "http://www.editions-delcourt.fr/serie/derives-2.html"

Peter on Guestbook   (22 June 2017, 20:37)

Does anybody know whether Andreas is working on a new project?

Read on »


Fatal error: Cannot redeclare gotoPage() (previously declared in /htdocs/andreas/php/functions.php:4) in /htdocs/andreas/php/functions.php on line 4