Article
-

Article Information
Title-
Comments
Patrick van Bergen (Site Editor) notes:
Recent comments

arpete127 on Guestbook   (26 June 2017, 16:53)

the lastest news from Andreas "http://www.editions-delcourt.fr/serie/derives-2.html"

Peter on Guestbook   (22 June 2017, 20:37)

Does anybody know whether Andreas is working on a new project?

Peter on Guestbook   (15 February 2017, 14:32)

Cap 20 is overweldigend doordat de hele voorafgaande reeks er op een of andere manier door in herinnering wordt gebracht. Alle draden worden netjes tot een kabel ineengeweven, en de avonturen van Cap krijgen een motivering. Sommigen klaagden dat het einde van Arq geen bevredigende ontknoping had, dat het te veel "gewoon gedaan" was. Ik ben het daar niet helemaal mee eens, maar het einde van Cap is wel bevredigender. Voor de lezer schenkt het einde ook voldoening. Het voelt aan als een afronding, een voltooiing, na 20 jaar trouw de reeks te volgen. In die 20 jaar zag ik ook het fotootje van Andreas hier linksboven geleidelijk veranderen. Ik had die moeten bewaren ^_^ In theorie is Cap nu volledig afgesloten, maar het is niet helemaal onmogelijk dat Andreas nog eens een los album maakt, zoals hij met Rork deed. Al denk ik niet dat het zal gebeuren. In een interview op Kaboom! gaf hij al te kennen eens wat anders te willen doen. (zie https:// youtu.be/FZjsaaL1hm8 )

Peter on Guestbook   (1 February 2017, 17:19)

Ik verwacht dat Cap eindigt met een tijdlos. Ook in Rork en in Arq keert het verhaal terug naar het begin, zelfs in Cromwell Stone heb je dat: een neergestorte alien keert terug naar de ruimte. Maar ondertussne is er wel het een en ander gebeurt en zelfs verandert. In Rork weet je bijv. aanvankelijk niet wie Rork eigenlijk is. Pas op het einde kom je dat te weten.

Read on »


Fatal error: Cannot redeclare gotoPage() (previously declared in /htdocs/andreas/php/functions.php:4) in /htdocs/andreas/php/functions.php on line 4